We organiseren in 2018 wederom de AdfoCup op de velden van de Amsterdamse voetbalclub WV-HEDW bij Sportpark Middenmeer, naast de Middenweg in Amsterdam oost!

Sportpark Middenmeer
Radioweg 76
1098 NJ Amsterdam

Kom met fiets of OV!

Auto:
Het sportpark is te bereiken vanaf de Middenweg en Kruislaan. Helaas is er in de directe omgeving weinig parkeergelegenheid, wij adviseren om met brommer, fiets of openbaar vervoer naar het sportpark te komen!

Parkeren
Besluit je toch met de auto te komen dan adviseren wij om de auto te parkeren in het nabij gelegen woongebied. Bij de Jaap Edenbaan is mogelijkheid om te parkeren. Op dit parkeerterrein betaal je € 0,10 euro per uur met een maximum van 4 uur van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 21.00 uur. Let op dat de betaalautomaten geen kleingeld meer accepteren. Een alternatief is parkeren bij Science Park of parkeerterrein Hockeyclub Athena, dit ligt op loopafstand.

Fiets:
Met de fiets is het park vanaf alle kanten te bereiken door middel van vrij liggende fietspaden.

Openbaar vervoer:
Het sportpark is van beide kanten (haltes Middenweg en Kruislaan) met het openbaar vervoer bereikbaar via tram 9 en bus 40, 41 en 757. Kom je met de trein dan kun je uitstappen op Station Science park. Vanaf daar is het maar 400 meter naar de AdfoCup.