Supporters

AdfoCup:

Voetbal en media dat is waarin wij ons iedere dag begeven. Voetballende en/of voetballiefhebbende media collega’s, waar tref je er zoveel bij elkaar als bij de AdfoCup? Wat mij betreft een uitstekende plek om als Voetbal International aanwezig te zijn. Vol van relevantie, leuke activaties, plezier, competitie, een hapje, een drankje en bijkletsen met alle vrienden en kennissen uit het vak. Laten we er met zijn allen, en een beetje hulp van de weergoden weer een mooie dag van maken!
Arne van den Berg
Voetbal International
Vanuit Result zijn we altijd op zoek naar het beste talent uit onze industrie. Dit talent zien schitteren en schutteren op een voetbalveld wordt alleen maar leuker met een goed glas bier. Daarom wederom namen ons. Proost en veel plezier.
Arno Peperkoorn
Result Recruitment
Adfo Groep zit in het hart van het communicatievak. We zijn dé marktleider voor iedereen die professionals wil bereiken in de wereld van media, marketing en communicatie. Een multimediaal platform, met sterke merken als Adformatie, Tijdschrift voor Marketing en Communicatie, waar elke dag duizenden professionals op af stemmen. Dat die professionals elkaar af en toe moeten ontmoeten, moge duidelijk zijn. En dan het liefst ook eens in een informele, out-of-office setting. De AdfoCup biedt precies dat. Een evenement waar branchegenoten elkaar eens sportief de maat kunnen nemen. Dat daar behoefte aan is, blijkt jaarlijks uit de grote hoeveelheid aanmeldingen voor het toernooi. De AdfoCup is uitgroeit tot hét jaarlijkse sportevenement voor de marcom-professional.
Mark Termeer
Adfo Groep
JCDecaux staat voor mooie activiteiten BUITEN. Een van de mooiste BUITENevenementen in onze reclame- en media-industrie is de Adfo Cup. Reden voor JCDecaux om dit evenement ook in 2017 weer te ondersteunen. Mooi weer dus gegarandeerd!
Bart De Vries
JCDecaux
Boretti
De aanmeldingen van de teams is alweer in volle gang. Ook CS Digital Media is dit jaar weer van de partij als deelnemer en sponsor. De Adfocup is voor ons ieder jaar weer een leuk sportief en vooral gezellig hoogtepunt. Alle grote verhalen van voetbal toptalenten uit het verleden, de gemiste oproepen voor het Nederlands elftal,  het kan hier op waarheid worden getest. Laat het maar zien. Een nieuwe locatie en altijd mooi weer, wij zijn er bij. Tot dan!
Mark Veenman
CS Digital Media
GrafiPlaza says: Let's go outdoor! Het speelveld van Grafiplaza, een conglomeraat van Grafische Industrie met als targets: Muller Visual, YPOS, Van As Print& Sign in de spits. Middenveld Print Support, CDNZ, Van Werkhoven en Drukwerkstunter. Achter Strak, Fossa, Biljet drukkerij en als sluitpost Pol Totaal Bouw en CEP.  Onze Hot Stuff Teammembers ontmoeten? Play ball op www.grafiplaza.nl/contact of zie je op 10 juni bij Sportpark Middenmeer. Supporters be there!
Grafi Plaza
TMG
Triledgy
Met zijn allen aan de bal & aan de borrel! De Adfo cup is het vaste moment in het jaar waarin we iedereen in de Marketing en Media wereld weer zien. Zoveel leuke collega's, met een top sfeer op het veld en aan de bar.
Ryanne Thole
Juice Promotions