The Valley – da’s logisch

The Valley – da’s logisch heeft zich gevestigd in de schaduw van de Johan Cruijff Arena. De nabijheid van de Amsterdamse godenzonen, doet het voetbalbloed door de aderen van onze spelers harder stromen. Het lijkt erop dat de heilige geest van J.C. controle heeft genomen van onze spelers. Ze stellen zichzelf dan ook graag voor met een uitspraak waar ze zelf in geloven.

Joeri: “Als wij de bal hebben kunnen zij niet scoren

Kjell: “Je moet schieten anders kun je niet scoren

Jerry: “Soms moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt”

Daniel: “Voordat ik een fout maak, maak ik die fout niet”

Roel: “Ik maak eigenlijk nooit fouten, want ik heb enorme moeite om me te vergissen”

Erwin: ” Ik ben overal tegen. Tot ik een besluit neem, dan ben ik ervoor. Lijkt me logisch”

Michael: “In zekere zin ben ik waarschijnlijk onsterfelijk”

Lex: “Voetbal is simpel, maar simpel voetballen blijkt vaak het moeilijkste wat er is”

Lennart: “Toeval is logisch”

Job: “Ieder nadeel heb zijn voordeel”

René: “Als Italianen één kans krijgen, maken ze er twee”

Randy: “Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint”

De spelers van The Valley – da’s logisch hebben deze uitspraken uitgebreid geoefend, om ze straks met het juiste accent uit te kunnen spreken op het toernooi. Met de gedachte dat de tegenstanders van The Valley – da’s logisch zullen vermoeden dat ze oneindige voetbalkennis bezitten en daarmee niet durven aan te treden.

Deze strategie is bedacht in samenwerking met de Johan Cruijff Foundation en zij zijn er (net als The Valley – da’s logisch) van overtuigd dat dit gaat werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.