Wayne Parker Kent: We zijn echte mensenmensen

Het team van Wayne Parker Kent is voor de derde keer aanwezig bij de Adfocup. In voorgaande jaren maakte het aerodynamisch zwart geklede team vooral indruk tijdens de derde, vierde én vijfde helft. Meedoen voor de prijzen is volgens vliegende middenkeeper Sander ‘Pirlowhangingfruit’ Hooghiemstra voor strebers die iets te bewijzen hebben.

Een ieder die gelooft in de uitdrukking ‘Drie keer is scheepsrecht’ is volgens coachduo Bart ‘De Tochtige Regenjas’ Visser en Stephan ‘De Aannemer’ Duin bij hun equipe dus aan het verkeerde adres. Visser vertrouwt er in z’n eigen woorden op dat ‘die trieste verzameling kloothommels het ongetwijfeld genadeloos hard gaan vernachelen’. Gevraagd naar de tactiek, schoot het duo in een lachstuip waar we hen niet meer uit kregen. Dus we gokken dat de speelwijze en selectie er ongeveer zo uit ziet:

In het doel vinden we dit jaar bij Wayne Parker Kent ongetwijfeld met een glimlach begroette shitload aan tegendoelpunten. Op de doellijn staat naar alle waarschijnlijkheid Jelle ‘The Gameboy’ van Es. “Kijk, we zijn hier om de mensen een leuke dag te bezorgen. Inclusief de tegenpartij. We zijn in dat opzicht echte mensenmensen.”

Meespelend penningmeester Tobias ‘Kapitaal mag best op de bank‘ de Rooij gooide op zoek naar versterkingen ook dit jaar flink met de knikkers. Het resultaat van dat transfergeweld is een toevoeging van maar liefst zes nieuwe aanwinsten:

Tim ‘Liever moe dan’ Luimes
Tim ‘Het Stamhoofd’ Berbers
Mark ‘Kijk uit met je vinger’ Koot
Menno ‘Heum m er in’ van der Horst
Jitse ‘De Tank’ van Tilburg
Björn ‘Lijkt best op je’ Zwagerman

Ashwin ‘De Beuker uit Blijdorp’ Murli is er dit jaar ondanks roemrucht wangedrag wél bij. Hij smeerde gedurende de voorbereiding structureel tijgerbalsem in z’n eigen boxershort. Dit verwarde de rest van het team dusdanig dat de begenadigde vleugelmiddenvaller Murli tijdelijk uit de selectie werd gelazerd. Na een mea culpa zijnerzijds en een tray AA mocht Murli weer aansluiten.

De selectie wordt gecompleteerd door vertrouwde gezichten als Mitchell ‘Sir Lethal Leftfoot’ van der Koelen, Daan ‘Komt dat schot misschien’ Zoetmulder, Rutger ‘De Schrik Van Arnhem’ Houweling, Arne ‘Je moeder lijkt op een’ Stierman, Sander ‘Doe maar’ Mans en Mark ‘Ik sta linksvoor bij de dj’ Schoones.

In een groepsinterview met de internationale pers werd de selectie gevraagd naar hun verwachte eindklassering. Waarop de groep in koor aan de dienstdoende verslaggever vroeg of hij even een rondje kon halen. Het zal prestatie-wise wel weer helemaal niks worden, dus. Maar gezellig is het altijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.