Abovo Media wint Value Zipper Cup 2019

Met de Value Zipper Cup helpt Value Zipper mediabureaus om zich voor te bereiden op de Adfocup;  Met een record aantal deelnemers van 7 vrouwen- en 16 mannenteams, trapten ze donderdag 6 juni af.

Onder een blauwe hemel en stralende zon gingen de teams fanatiek de strijd met elkaar aan. Na vele mooie en spannende wedstrijden hebben alle winnaars de bekers met enthousiasme in ontvangst genomen. Zowel bij de mannen als de vrouwen waren er 3 prijzen te winnen. Maar uiteindelijk draaide het natuurlijk allemaal om de grote wisselbokaal! Abovo Media had het beste gecombineerde resultaat en dus staat de Cup komend jaar in Hoorn. Gefeliciteerd!

En alle winnaars zijn…
Vrouwen:
1. Abovo Media
2. Mediaxplain*
3. Carat

Mannen:
1. Mindshare
2. De Media Maatschap
3. Abovo Media

Maar de grote kampioen van de mediabureaus van 2019 is dus Abovo Media! “Fantastisch!”, aldus de blije winnaars. In 2020 zullen ze met trots de titel gaan verdedigen. Tot volgend jaar!

Het Nederlands elftal heeft vervolgens het feest compleet gemaakt. Gewapend met eten van de BBQ en een biertje stonden ze nazwetend ‘onze mannen’ aan te moedigen. En met succes! Nederland won met 3-1 van Engeland in de halve eindstrijd van de Nations League!

Dit is de Value Zipper Cup
Met de Value Zipper Cup helpt Value Zipper mediabureaus om zich voor te bereiden op de Adfocup; hét grote voetbaltoernooi voor bedrijven uit de reclame-, media- en marketingwereld. Ze spelen de voetbalvariant 5 tegen 5 op kleine velden van de Powerleague in Amsterdam. Na het voetbaltoernooi gaan ze over op een en al gezelligheid, met natuurlijk een borrel, en een BBQ aangeboden door Harvey’s BBQ & Buffet.

Alle foto’s van de Value Zipper Cup zijn te bekijken op de Facebookpagina van Value Zipper