Adfocup 2024 kampioenen gekroond na spannende finales!

De Adfocup bewees weer eens de perfecte combinatie te zijn van competitieve sport en het vieren van de gemeenschappelijke spirit binnen de branche, en versterkt de relaties binnen deze dynamische industrie.

Het toernooi sloot af met spectaculaire overwinningen die de velden van sport en marketing samenbrachten, gevolgd door een spetterende 3e helft. Bij alle teams zagen we zinderende actie, strategische spelverdeling en pure passie voor het spel.

Mannenfinale: GroupM vs. Hallo,

De mannenfinale was een tactisch steekspel waarbij team GroupM de heren van Hallo, met een solide 2-0 versloeg. GroupM, altijd al sterk in de strategische inzet van hun spelers, wist hun kracht en coördinatie optimaal te benutten. De doelpunten, zorgvuldig opgezet en vakkundig afgemaakt, reflecteerden hun meesterschap in zowel planning als uitvoering. Met deze overwinning vestigen zij hun naam als de titanen van de Adfocup, klaar om hun titel volgend jaar met verve te verdedigen.

Vrouwenfinale: O/Girls vs. Adformatie Sijthoff Dames

Bij de vrouwen stond de strijd in het teken van snelheid en finesse, waarbij de O/Girls met een overtuigende overwinning de cup mee naar huis namen. Hun dynamische aanpak en onwrikbare teamgeest brachten hen naar een glorieuze overwinning tegen de Adformatie Sijthoff Dames. De O/Girls lieten zien dat flair en veldinzicht hand in hand gaan en dat ze op beide fronten uitblinken.

Sportiviteit Hoog in het Vaandel: OMG Sportiviteit Cup voor Clear Channel Nederland

Een bijzondere vermelding verdient het damesteam van Clear Channel Nederland, die dit jaar de eerste OMG Sportiviteit Cup heeft gewonnen. Deze onderscheiding wordt toegekend aan het team dat uitmunt in fair play, teamgeest en positieve houding gedurende het hele toernooi. Clear Channel Nederland heeft bewezen dat competitie en respect hand in hand gaan, een ware inspiratie voor alle teams.

Dubbele overwinning bij de CS Digital Media Crossbar Challenge voor JCDecaux

Een sensationele prestatie werd geleverd door JCDecaux tijdens de Crossbar Challenge Powered by CS Digital Media, waar zowel hun mannen- als vrouwenteam met chirurgische precisie de lat wisten te raken. Dit marketingbureau, bekend om hun doelgerichte campagnes, heeft letterlijk en figuurlijk laten zien dat zij hun targets weten te raken. Met ongeëvenaarde nauwkeurigheid stonden ze aan de top in beide categorieën, een prestatie die hun expertise in het veld én in de markt benadrukt. Als beloning winnen ze tickets voor het hele team voor Awakenings Upclose en Into the Woods Festival.

Ben je er volgend jaar bij?

De organisatoren en sponsoren van de Adfocup bedanken alle deelnemende teams voor hun energie, enthousiasme, en sportiviteit. We kijken uit naar het volgende jaar, waar nieuwe kansen wachten om te strijden om de prestigieuze Adfocup!