Alles wijst erop dat Finest People Amsterdam dit jaar met de schaal naar huis gaat.

Na jaren in afwezigheid geschitterd te hebben, laat Finest People dit jaar eindelijk het langverwachte gezicht zien bij deze strijd der Titanen. De mooie verhalen van kandidaten, klanten en concullega’s hebben de Amsterdammers overtuigd om in 2023 hun beste beentje voor te zetten om die felbegeerde schaal te veroveren.

En daarvoor zijn ze niet onbeslagen ten ijs gekomen.

Het sterrenensemble is namelijk in alle discretie op trainingskamp geweest bij AVV Swift, om te wennen aan de soortgelijke snelle velden van Sportpark Middenmeer. Daarnaast droeg de scout van Finest People zijn steentje bij door de trainingen van de top 5 van vorig jaar nauwlettend in de gaten te houden.

Hij had hierbij alleen meer moeite met het weerstaan van de lachwekkende spelvormen, dan met het vinden van cruciale zwakke punten. Conditioneel gezien bleek ook dat de toppers van vorig jaar hun prestaties nog maandenlang hebben gevierd met taart, snacks en pils. Dat wordt een ‘piece of cake’ voor onze snelle spits.

Crossbar Challenge

Naast het binnenhalen v.d. schaal, klonken 10 VIP tickets voor Mysteryland ook als muziek in de oren. Daarom haalde management Harry Vermeegen binnen als gasttrainer. Om een goede kans te maken op het winnen van de Crossbar Challenge, heeft Harry het team getraind op unieke spelvormen. Denk hierbij aan zijn bekende werken als “man van fiets” en “man in raam”.

Het team is sterk op elkaar ingespeeld en de tactiek is gezet. De stemming is goed en de sokkel is gereed gemaakt om de schaal in ontvangst te nemen.

Finest People wordt kampioen!