Crossbar Challenge met Fantastische Prijzen dankzij CSDM!

Ben je klaar om je precisie te testen? Naast de reguliere toernooistrijd hebben we ook dit jaar een extra uitdaging voor alle teams: de Crossbar Challenge! Dit is jullie kans om te laten zien wie het beste de lat kan raken. Scherp je schiettechnieken aan, want de inzet is hoger dan ooit!

Dit jaar heeft CSDM ongelooflijke prijzen ter beschikking gesteld voor de winnaars van onze Crossbar Challenge. De teamleden van het winnende team zullen niet alleen de eer van de overwinning dragen, maar ook tickets voor enkele van de meest gewilde evenementen tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE)!

  • 10 tickets voor Awakenings Upclose – Beleef een onvergetelijke dag in de Ziggo Dome. Dit dagfeest belooft een opwindende ervaring met top DJ’s en een geweldige sfeer.
  • 10 tickets voor Into the Woods Festival – Vier de vrijheid en creativiteit op de NDSM Werf, een festival bekend om zijn unieke vibe en elektronische beats.

Bereid je voor om je schottechniek te perfectioneren en deel te nemen aan deze spannende uitdaging. De Crossbar Challenge vindt plaats tijdens de pauzes van het toernooi, dus er is genoeg tijd om je skills te tonen. Wie weet ga jij wel naar huis met tickets voor een van de beste muziekevenementen van het jaar!

Zorg dat je team klaar is om te strijden en misschien te vieren. Wij kunnen niet wachten om te zien welk team het beste mikpunt heeft. Tot dan, blijf trainen en mik hoog!