De Disco Warner Brothers en Sisters zijn er klaar voor!

Amsterdam – Warner Bros. Discovery is er klaar voor: met nieuwe spelers, meer teams, bijzondere kwaliteiten en een ongekend enthousiasme gaan ze dit jaar voor goud!

Afgelopen jaar streden de mannen al voor de hoofdprijs van de Adfocup, maar helaas: met slechts één doelpunt was het onmogelijk om de cup in de wacht te slepen. Maar dit jaar is dat scenario geen optie! 

Aanvoerder Erwin Smits heeft een nieuwe selectie samengesteld met een goede variatie aan spelers en is vastberaden om met zijn team ‘Disco Warner Brothers’ voor het hoogst haalbare te gaan. De trainingen zijn op een hoger niveau, speciale clinics worden er verzorgd voor de nodige voorbereiding en de teamspirit is op en top. Dit moet dus wel een succes worden! En er is meer… Dit jaar is er namelijk ook een vrouwenteam! Onder leiding van Nathalie Perlee gaan de dames van team ‘Disco Warner Sisters’ de strijd aan op het heilige gras van Sportpark Middenmeer. Kunnen zij de mannen buiten spel zetten en gaat de cup met de dames mee?

Met de spreuken van Harry Potter, het overlevingsinstinct van The Last of Us, de sportiviteit van Eurosport, de winnaarsmentaliteit van UFC en de diversiteit van discovery+, moet het dit jaar goed komen. De Adfocup 2023 gaat hoe dan ook op 24 juni mee naar het nieuwe WBD kantoor op de Piet Heinkade!