Meest gestelde vragen

Bekijk de meest gestelde vragen rondom de Adfocup. Mis je iets? Mail je vraag naar info@adfocup.nl

Algemeen

Geweldig dat je komt aanmoedigen! Misschien motiveer je jouw team wel naar die finale wedstrijd. De Adfocup bezoeken is gratis. Voor vrienden, familie en kinderen is er ook genoeg te beleven om er een onvergetelijke dag van te maken, bekijk het programma.

Met de fiets of scooter is het park vanaf alle kanten te bereiken door middel van vrij liggende fietspaden. Plaats je fiets of scooter niet los voor het clubhuis, maar bij de speciaal geplaatste fietsenrekken.

Natuurlijk! Er zijn vegetarische opties bij de BBQ.

Let op: het hele gebied is betaald parkeren.

Bij de Jaap Edenbaan is gelegenheid tot parkeren. Vol? Een alternatief is Science Park of parkeerterrein Hockeyclub Athena, dit ligt op loopafstand.

Wij adviseren om met het openbaar vervoer of op de fiets/scooter te komen. Diverse haltes en Treinstation Amsterdam Science Park zijn op loopafstand.

Navigeer naar Radioweg 86, 1098 NJ Amsterdam.

Google Maps

De kassa voor muntjes staat centraal naast de kantine. Je kan hier met cash, pin en credit card betalen.

Vooraf op factuur bestellen? Mail naar info@adfocup.nl

Tijdens het evenement nog op factuur? Alleen de teamcaptain kan dit aanvragen bij de munten tafel.

Sinds 2014 is de Adfocup hét voetbaltoernooi voor bedrijven uit de reclame-, media-, communicatie- en marketingwereld.

Wie er wint, doet er niet toe. Althans, dat is niet de hoofdzaak. Het spel is in deze belangrijker dan de knikkers. Of liever: het netwerken rond het spel. En een voetbaltoernooi voor vakgenoten is een mooi excuus om weer eens bij elkaar te komen. Elkaar op een andere manier ontmoeten en leren kennen is een essentieel onderdeel van het werk en goed voor de ontwikkeling van jonge mensen in de branche.

Er zijn geen kluisjes, dus zorg dat je een klein tasje of rugzak meeneemt om je persoonlijke spullen bij je te houden.

Voor spelers

Een team bestaat uit minimaal 7 en maximaal 10 personen. Wedstrijden worden gespeeld op halve velden, 7 vs 7.

Vanaf 10:00 is iedereen van harte welkom op het sportpark. Om 11:00 starten de eerste wedstrijden tot 16:15. Afhankelijk van jouw score speel je mogelijk ook nog kwartfinales en hopelijk die finale wedstrijd voor de schaal! Uitgeschakeld? Dan begint het feestje voor jou al om 15:00 🎉

11:00 – 16:15 Wedstrijden
16:30 – 18:00 Kwartfinales
18:10 – 18:45 Finales Adfocup

In totaal worden er in de poule fase 220 wedstrijden afgewerkt. De wedstrijden duren 15 minuten, dat gaat in de poulefase achter elkaar door. 

De teamcaptain meld zijn/haar team bij aankomst bij de wedstrijdleiding achter het podium.

Jazeker, zie onderstaand.

Verkeerde sliding gemaakt? Er is professionele EHBO en verzorging aanwezig. Meld je bij een scheidsrechter of bij de wedstrijdorganisatie achter het podium.

De teamfoto’s worden gemaakt tot 17:00, op hetzelfde veld als het kinderdorp en de hangout. De teamfoto’s komen achteraf beschikbaar via de Adfocup website.

De lunches worden vanaf 12.00 uur uitgedeeld aan de teamcaptains in de kantine van WvHEDW. Hierbij zitten ook de munten voor de barbecue.

Het speelschema vind je hier. Ook krijgen alle teamcaptains hier een e-mail over.

Voetballers raden we een klein tasje of rugzak aan om je persoonlijke spullen bij te houden. Eventueel waterfles, zonnebrandcrème en een handdoek voor na het douchen.

Voetbalclub WV-HEDW stelt haar faciliteiten beschikbaar. Bij de kleedkamers zijn er douches aanwezig. Vergeet je handdoek en je eau de toilette niet!

Mannen mogen niet meedoen in de vrouwencompetitie, vrouwen mogen wel meedoen in de mannencompetitie.