Hoofdsponsor Azerion onthuld hoofdprijs voor Adfocup 2023: Een F1 Experience!

Als hoofdsponsor van Adfocup 2023 is Azerion verheugd om het winnende mannen- en vrouwenteam een onvergetelijke F1 Experience te schenken. Zowel het mannen- als het vrouwenteam zullen een “DO DRINK & DRIVE” experience ontvangen voor 11 personen, waarmee ze kunnen genieten van een dag racen en borrelen in Utrecht.

Met de F1 Experience kunnen de winnende teams de sensatie van Formule 1-racen zelf ervaren. Op een adembenemend racecircuit in Utrecht kunnen ze hun racevaardigheden aanscherpen, de teamgeest versterken en genieten van een onvergetelijke dag vol adrenaline en opwinding.

Na de racesessie is het tijd om te ontspannen en te proosten op de overwinning. Azerion biedt de teams de gelegenheid om samen te komen voor een welverdiende borrel. Het is de perfecte gelegenheid om te vieren, herinneringen te delen en nieuwe plannen te smeden voor toekomstige successen.

De Adfocup 2023 belooft niet alleen spannende voetbalwedstrijden en een uitdagende 3e helft, maar ook een onvergetelijke F1 Experience.

Het is tijd om je team bij elkaar te roepen, je voetbalschoenen aan te trekken, en je tijdens de lunchpauzes voor te bereiden op weg naar zaterdag 24 juni.