JCDecaux loopt warm voor de Adfocup

JCDecaux

Als de Adfocup begint is het altijd even schakelen voor de ‘straat’-voetballers van JCDecaux. Ook dit jaar worden de stoeptegels weer ingeruild voor het o zo mooie grasveld van WV-HEDW. JCDecaux heeft er zin in!

Er staan twee kersverse teams klaar om de strijd aan te gaan. Het damesteam is vastberaden om dit jaar te winnen. Captain Desirée: “in 2016 en 2017 hebben we gewonnen met de dames, dus we hebben een naam hoog te houden”. Er zullen nog wel trainingen ingelast worden: “we hebben een heel nieuw team, met veel onervaren voetballers” “maar aan het fanatisme zal het niet liggen!”

Ook de mannen gaan voor goud. Alles wordt uit de kast getrokken om dit jaar een schaal binnen te halen. Er gaan zelfs geruchten dat het depot van JCDecaux in Almere is omgetoverd tot trainingscomplex. Zo zouden er twee abri’s tegenover elkaar staan als tijdelijke goals. Op het veld worden dag en nacht oefenpartijtjes gespeeld. Digitale displays houden ondertussen de scores bij en tonen statistieken. Of de inzet zal leiden tot een prijs, moet op 25 juni blijken. Hoe dan ook kijkt iedereen met veel vreugde uit naar de mooie dag op het veld met alle collega’s uit de branche!