Life After Football brengt het sterrenensemble

Gedurende een druk voorjaar popte er plots een opzienbarende melding op. “De Adfocup is terug!”.

Alle blikken spraken boekdelen en de vraag was niet óf we gingen meedoen, maar welke spelers er kans zouden maken op een selectie in het LAF-team.

De concurrentie was moordend en gedurende de maanden maart, april en mei werden er menig selectietrainingen georganiseerd in de pauze van doodnormale werkdagen.

Collega’s dreven elkaar tot het uiterste en Regi Blinker en Soufian Asafiati bevrijdden de gegadigden een week voor aanvang van het toernooi van hun spanning.

De selectie werd bekend gemaakt en getuigt van veelzijdigheid en doeltreffendheid. Snelle flanken, een solide defensie, multifunctioneel middenveld en een niet te passeren keeper moeten Life After Football naar de eindoverwinning gaan leiden.

De verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen en nu zal het sterrenensemble van het Amsterdamse mediaplatform zijn spierballen moeten tonen.

Na een weekje trainingskamp in Tunesië, waar zij het Footvolley-spelletje onder de knie kregen, zijn ze klaar voor het huzarenstukje van die mediaseizoen.

Een jaar lang leerden zij van de groten der aarde als Robin van Persie, Jurriën Timber, Edwin van der Sar, Patrick Kluivert en nog vele andere vrienden van Life After Football.

Nu is het aan het team zelf om hun talent te laten spreken en een gooi te doen naar de titel.